Mitt Nord-Norge

Denne sonen er en parti-uavhengig nyhetsblogg, som dekker utvalgte nyheter innenfor det som skjer i Nord-Norge, for saker innen politikk og samfunnsanalyse. Hele spekteret av politiske temaer dekkes på denne bloggen alt fra kultur, samferdsel, utenrikspolitikk, forsvarspolitikk, helsepolitikk, landbrukspolitikk og regional/kommunal politikk.

Alt for lenge har Nord-Norge blitt neglisjert og ikke blitt tatt på alvor. Grunnet denne neglisjeringen er Finmark og Nordland fylker nå igjen truet av fraflytting. Mye handler om hvordan staten fordeler budsjettene, og det koster å drive et samfunn. Denne bloggen er derfor viktig å delta i, for å kjempe Nord-Norge sin sak uansett partifarge og tilhørighet.

Alle er velkommen i sonen, og bloggen er nå åpen for alle som vil skrive et innlegg. Ønsker du å skrive en tekst på sonen, så send meg en melding, så ser jeg på det om det er greit eller ikke og eventuelt autoriserer deg, slik at du kan legge inn tekst. Alle bilder på sonen er beskyttet av opphavsrett, eller oppgir kildereferanse til bilder om er publisert på bloggen. Vennligst respekter kildevernet og opphavsretten til alt materiale som publiseres på bloggen.

Velkommen skal alle være, og husk at du skal gjøre mot andre som du vil at andre skal gjøre mot deg. Med andre ord vis folkeskikk i debattene som går på sonen. Lykke til.

For Mitt Nord-Norge bloggen

Per Vidar Johansen

Webredaktør

Du er ikke medlem av denne sonen.

Inviter noen til å bli medlem Mitt Nord-Norge er en åpen sone. Alle som vil kan bli medlem.

Send tips

Aktivitet

Statistikken er sist oppdatert 26.10.2016 07.02.
Bidrag fra alle
95 innlegg
1991 kommentarer
3 bilder
74 medlemmer
Nye bidrag siste uke
0 innlegg
1 kommentarer
0 bilder
0 medlemmer

Vertene i Mitt Nord-Norge

Vertene er de som administrerer sonen.

Per-Vidar J.

Nye medlemmer

User_128x128Terje B.
User_128x128Morten J.
User_128x128Karin-helen J.
User_128x128Øyvind K.
User_128x128Rosa M. A.
Tord B. J.
User_128x128Stein O. K.
User_128x128Stine H.

På kartet

De siste bidragene i sonen på kartet