Vepsen en skikkelig AP propagandamaskin – tatt fra boken om APs historie

Johan Falkberget, AP medlem og stortingsrepresentant, var redaktør av Vepsen, som eksisterte som agitatorisk blad (propaganda blad) for AP sin politikk, allerede i 1914. Vepsen er fortsatt en av AP sine viktige propaganda tiltak for å narre folk i Norge, om sannheten om AP.

Vepsen drives under nettstedet vepsen.no og driver sarkastisk propaganda av verste sort mot lovlydige flinke norske politikere og opposisjonelle, på bestilling fra AP, silkediktaturets herremenn.

Vist 732 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Denne artikkelen om Skepsis, Vepsen og Human Etisk Forbund – HEF er særlig intererresant å sette seg inn i, for å forstå hvor dypt nede i avgrunnen disse AP kontrollerte debunker (debatt knuser) folkene har sunket. Disse raritenene av noen mennesker, brukes av AP som sannhetsvitne for å karaktisere hvem som er farlige ekstremister i Norge, tro det eller ei. Man kunne faktisk gitt Skepsis og Vepsen et nytt felles navn, og det kunne vært “Reichsministerium für Volksaufklärung und Propaganda” som var den propagandamaskinen i verden som var mest effektiv. Vi snakker her om Josef Goebbels, Adolf Hitler sin propagandaminister og propaganda-apparatet til det 3’dje riket.

Bildesamlingen (3 bilder)

 

AP folk (1 bilde)

 
Annonse

Nye bilder