Jonas Gahr Støre gav bort et av verdens største gassfelt over til Russland, etter blankofullmakt fra velgerne.

Den 27 april 2010 kunngjorde Stoltenberg og Gahr Støre på en pressekonferanse at Norge hadde blitt enige med Russland, om en delelinjeavtale i Barentshavet. Den lange forhandlingen med Russland var endelig over, og utenriksminister Gahr Støre og Statsminister Jens Stoltenberg, fremholdt dette som en diplomatisk triumf for sin sosialistiske regjering. Men hva skjedde egentlig i kulissene under forhandlingene og var forhandlingsresultatet bra sett med norske øyne?

Jeg skrev en artikkel her på nyhetsbloggen Mitt Nord-Norge bloggen, om hva jeg klarte å analysere av fremlagt kartskisser og hvilken retorikk som lå til grunn for avtalen, og konkluderte raskt at Gahr Støre og Jens Stoltenberg faktisk hadde prestert å gitt bort ufattelige verdier over til Russland, for å få til en politisk seier, i en kriseperiode for AP på meningsmålingene (og den har vedvart siden da). Jeg konkluderte med at Stoltenbergregimet hadde gitt bort en av verdens største gassfelt, som opprinnelig lå inne i den norske delen av “gråsonen”, og som med stor sannsynlighet ville tilfalt Norge om Den Internasjonale Havrettsdomstolen i Haag, skulle dømt i saken og satt grensene til havs, mellom Norge og Russland. Og da basert på midtlinjeprinsippet, som ikke forveksles med kompromisslinjen som ble resultatet av forhandlingene. Midtlinjeprinsippet å dele et omstridt havområde mellom to nabostater med felles kystlinje er den normale rettspraksis Havrettsdomstolen opererer på. Men dette ble ikke resultatet mellom Norge og Russland.

Jens Stoltenberg og Jonas Gahr Støre, gav bort Hjalmar Johansen høyden, over til Russland i “morgengave”, for å få til en grenseavtale som ikke gavner Norge. For å forklare hvilke verdier som tilfalt Russland, ved at russerne overtok HJ høyden (som Russland nå kaller Fedeinsky feltet) så er dette gassfeltet et av verdens største gassfelt, og mye større en Stockman feltet, og Hjalmar Johansen Høyden ligger endatil mye nærmere Vardø enn Stockman, og er lettere å utvinne. Verdien av HJ Høyden gassfeltet er svimlende 2 ganger oljefondet i verdi. Nærmere 8000 milliarder kroner eller mer. Disse gigantverdiene gav Jonas Gahr Støre bort til Russland, totalt unødvendig. Det burde vært reist riksrettsak mot hele Stoltenberg regjeringen for dette astronomiske landsviket, men landsvik-paragrafen har samme regimet fjernet, for å unngå straff i norsk rett.

Historikeren Roy Vega har støttet opp under min avsløring av denne skandalen, og hans artikkel på Norgesavisen om delelinjesaken kan leses her

Det demokratiske problem i saken, er at Jonas Gahr Støre er ikke valgt av folket, til å styre norsk utenrikspolitikk. Han ble hentet inn “fra gata” av Jens Stoltenberg, til å styre det viktigste departementet i Regjeringen. Og nå ser vi resultatet av hva dette har medført for Norge. Et tap på 2 ganger oljefondet, som resultat av forhandlinger hvor ingen i Norge kunne stoppe denne svært udemokratiske prosessen, med å gi bort fremtidige gigantiske velferdsverdier over til Russland. For det er selve styringsmodellen i Norge som er feil, med partidiktaturet, som mottar blankofullmakt fra velgerne 9 september til på gjøre hva de vil, med Norges verdier og politiske beslutninger. Har Norge innført direktedemokratiet, og dermed avskaffet partipolitikken, så ville en bindende folkeavstemming hindret disse forræderne den norske regjeringen, å gi bort våre barns fremtidige verdier som skulle sikre deres utdanning og veldferstat. Kun ett parti i Norge fronter direktedemokratiet, og det er Norgespartiet. Jeg ber derfor alle velgere merke seg Norgespartiets modell for nytt styringssystem: Direktedemokratiet, med å la folket ta kontroll på egen stat og sikre folkets makt over eget samfunn, den 9 september når man slipper sin “blankofullmakt” ned i valgurnen, og sender sin stemme til “Stortingspartiet”, slik at disse globalist-agentene kan gjøre hva de vil med vårt samfunn, i 4 nye år, uten at borgerne har noen som helst medbestemmelse over eget samfunn og fremtidige verdier og ressurser.

Godt valg, med udemokratisk bismak!

Med vennlig hilsen

Per-Vidar Johansen

Grunnlovsaktivist, freelancejournalist og webredaktør

Mitt Nord-Norge bloggen

En nyhetsblogg for og om Nord-Norge primært.

Vist 3028 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Norgesavisen har kommet med utfyllende informasjon om delelinjeavtalen. Artikkelen kan leses her

Annonse

Nye bilder