Boikott-kampanje er startet mot OL i Oslo 2022. Bli med du også!

Vi har startet en svært viktig boikott-aksjon for å stoppe Idrettstyret sin søknad om et vinter OL i 2022, med Oslo som søkerby. Vi benytter Facebook som plattform for kampanjen.

Denne boikott aksjonen er svært viktig å delta i, uansett hvor du kommer fra i landet, utenom det sentrale østland. Dette fordi om Oslo får OL mesterskapet, så må staten ta av midlene til Nasjonal Transportplan til å gi Oslo enda mer infrastruktur de ikke behøver, og idretten over hele landet blir skadelidende, siden anleggsmidlene skal takes over tippemidlene til enda mer topp moderne idrettsanlegg, som de helle ikke behøver. Derimot behøves det en storstilt satsning på infrastruktur og idrettsanlegg, i hele landet utenom Oslogryta. Uansett om det gjelder fotball, handball, skiskyting, eller hva det måtte være.

Bli med og støtt opp om kampanjen med å melde dere inn i aksjonsgruppa og legge til venner fra Facebook lista di, som du tror støtter denne boikott kampanjen. Du kan bli med ved å trykke på denne linken Boikott OL i Oslo 2022

Med hilsen kampanjeleder

Per Vidar Johansen

Vist 526 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

For alle som har Twitter konto, så kan man kopiere inn denne lenken til aksjonsgruppa vår og legge den inn på sin Twitter konto, og så får vi enda mer drahjelp. Har du ikke Twitter så er det gratis å laste ned og bruke på www.twitter.com Kopier og legg inn på Twitter denne teksten bak semikolonet:

Boikott OL i Oslo 2022. De aller fleste idrettslag taper på et OL i Oslo 2022. Bli med og støtt lokalidretten på http://on.fb.me/uupe9B

Å bidra til kampanjen gjennom Twitter, kan være en bra sak, for de som ikke vil bidra gjennom Facebook. Kampanjen kan også spredes gjennom Nettby, Google+ eller andre sosiale media, siden gruppen sin link-adresse er helt åpen for alle å komme inn på.

En av de mektigeste i nord, Hans Olav Karde, gir kampen mot et OL i Oslo 2022, enda mer tyngde og drakraft. En nesten samlet Nord-Norge er forbannet på Idrettstyrets fremgang og måten særforbundene har opptredd i saken!

Annonse

Nye bilder