STOPP Alnor Senter i Tromsø, ledet av en mulig terrorist, i å bygge moske i Tromsø

Bilder fra avisa Nordlys

Regionpartiet som jeg sitter som partileder, har hatt rett hele tiden i moskê-striden i Tromsø. Andrew Ibrahim Wenham, den sentrale leder i Alnor Senter i Tromsø, som planlegger å bygge en kjempemoske i Tromsø, er i dagens Nordlys avslørt som em mulig terrorist, med sterke band til terror-organisasjonen Jemaah Islamiah, som har forgreininger til Al Qaida og/eller Taliban.

Regionpartiet som jeg sitter som partileder for, gikk ut med kraftig kritikk av Arild Hausberg og Edvardu Da Silva, som ønsket å legge til rette for dette “terror moske prosjektet”. Vi i Regionpartiet ønsker å stoppe denne moskebyggingen, siden den skal finansieres av Saudi Arabiske radikale islamister, og moskên skal ledes av en nå mulig terrorist bosatt i Tromsø, med band til Al-Qaida!!

Vi ble av flere sentrale AP folk i Troms AP, regelrett hudflettet offentlig for vår motstand mot denne moskeen, og vi ble kalt for fascist, fremmenfientdlig og “et parti som skulle ligge på helt ytterste høyre fløy”, av fylkessekretær i Troms AP, Bernt Sønvisen, på beste spalteplass over en hel side i avisa Nordlys. Jeg regner ikke med at Sønvisen, Da Silva og Arild Hausberg kommer med noen offentlig unnskyldning i media til oss, til det er maktarrogansen fra Troms AP så dominerende, at det ville være flaut for Troms AP å komme med en slik ydmykende unnskyldning til oss!

Derfor krever vi Moskê planene skrinlagt for godt, og det er rimelig sjokkerende at Andrew Ibrahim Wenham fortsatt kan gå fri på gaten i Tromsø, hvis opplysningene som kom frem i dagens utgave av Nordlys stemmer, om at denne mannen faktisk har vært involvert i å danne et terrorforbund for å begå en terrorhandling.

Med hilsen

Per Vidar Johansen

Partileder i Regionpartiet

Vist 1346 ganger. Følges av 9 personer.

Kommentarer

Få dritten stoppet. Med alle midler………

Jeg har ikke lest dagens Nordlys ang. terroriststemplet på Andrew Ibrahim Wenham, men ligger det
det minste tvil, enten sant eller ikke så få stoppet prosjektet umiddelbart. Norge har ikke råd til å ha flere saker som Krekar-saken på oss før de allierte vil se på oss som en nasjon av idioter som går med på alt bare de som vil omvende folk er god å snakke for seg og får penger utenfra. Vår blåøydhet kan på sikt skaffe oss så mange problem at vi ikke har mulighet å handtere dem. Stopp før det er for sent!

Ja vi må få stoppet dette definitivt. Apropos Krekar, han er ingen problem for Norge. PST har full kontroll på han.
Krekar er en trussel mot Norges sikkerhet? Hvorfor er han ikke kastet ut av Norge? Spill for galleriet. Krekar er det største informanten Norge har på terror.

Hvis vi skal følge tankegangen her, må det jo kreves at de to eksisterende moskeene i Tromsø blir stengt med umiddelbar virkning. Blir ikke det isåfall 1-0 til terroristene – etter selvmål fra oss?

Unnskyld Lars, men er det selvmål å forhindre terrorister å bygge moské i Tromsø?

Vi kan i alle fall ikke la dem lede 2-0. En (ett) null var Krekar.

Islam er her, og det er en aktverdig religion. Moderate muslimer synes det er trist at vi har fått så mye av den fundamentalistiske “bedehusvarianten” av islam her i vesten. Den kan nok sammenlignes med forskjellige avarter av lutheransk kristendom; vi har dem både hos oss selv og i USA.

Selv er jeg døpt lutheraner. Av pubertetsgrunner er jeg ikke konfirmert. Mine to første skoleår gikk jeg på den katolske skole i Tromsø (før den dessverre ble lagt ned). Jeg er “katolsk i hodet”, og skulle gjerne konvertert hvis det ikke var så mye arbeid forbundet med det. (Jeg bor i samme kvartal som Den katolske kirke og bispegård – og følte det godt å sove bare 100 meter unna pave Johannes Paul II 2. juni 1989.)

I Europa har det vært stengt og brent synagoger, også i relativt moderne tid. I noen islamske land er det sikkert ikke tillatt med synagoger – og kanskje heller ikke kristne kirker.

Det sies at vi i Vesten ligger 500 år foran den muslimske verden når det gjelder å kvitte oss med tvangstanker og fordommer – særlig av det religiøse slaget. Vi kan ikke forvente at muslimene over natten skal bli som oss. Og det er vel heller ikke ønskelig?

Jeg tror på en høyeste makt og første beveger. Katolisismen som ramme rundt dette tiltaler meg, Samtidig vet jeg at det har foregått mye svineri under den katolske kirkes tak. Det får meg selvfølgelig ikke til å rope etter forbud mot katolske kirker.

Det største ankepunktet mot Islam er at Islam selv har definert seg som en statsmakt/styreform først og fremst, som en religion deretter. Islam skal oppfattes som altomfattende og skal styre enhver troende muslims liv. Islam jobber for en felles islamsk verdensomfattende stat, hvor alle land i verden ønskes innbefattet i denne staten, også Norge.

Med andre ord, demokrati skal byttes ut med det konkurrerende Islamske styresettet. Moskeer skal oppfattes som Islam sine rådhus, der alle beslutninger som fattes av stor-muftien i Mekka i Saudi-Arabia, skal være gjeldene lov, også i Norge, om Islam får overtaket. Det betyr at kvinner i Norge, spesielt etnisk norske kvinner skal kunne steines til døde hvis de blir voldtatt av en muslimsk mann/pøbelgjeng. Barna skal primært og først lære seg koranen, deretter vanlige fag som ikke strider mot mohammed sin lære. De som ikke vil vende om til Islam (koffar – vi andre) skal hugges hodet av med en sabel på offentlig sted.

Er det dette du vil Lars Echroll, skal skje i Norge og spesielt i Tromsø, siden Ibrahim Wenham med sine “disippler” i Jamal Islamiah og støttespillere i Al-Qaida, som har utallige barn, og andre uskyldige offre på draps-merittlisten fra ulike terrorbombinger rundt om i verden, ønsker å gjøre om Tromsø til muslimenes 3’dje helligdom på denne kloden, lokalisert til Nord-Europas største moske, finansiert fra de mest super radikale islamistene i verden, de suadiske wahabistene?

Vil du det?

Mener Lars at muslimer skal få gjøre hva de vil når de kommer til Norge. Når de ikke er forfulgt i sitt hjemland så kan de jo bare være hjemme der de kommer fra i stedet for å prøve å forandre den verden de kommer til, dette har jeg aldri forstått. Hvis Islam får gjøre som de vil og som de holder på å få gjennom i vårt land. I det skjulte blir barn bortgiftet med sine slektninger, omskjæring enda de har tilgang til sanitære forhold her og det neste som de foreløbig ikke har startet med etter hva jeg vet er det vi kaller bigami. En muslimsk mann kan ha fire koner. Begynner man å lete etter dette her hjemme så kansje vi også vil finne dette problemet. Når jeg var på ferie i et vestAfrikansk muslimsk land så spurte jeg en Taxisjåfør (muslimsk) som jeg hadde brukt i mange år og som jeg hadde fått en god relasjon til og hvor jeg ofte tok med mat og drikke som hans kone laget til, slik at vi hadde en hyggelig stund sammen.
Jeg spurte en gang hvor mange kristne det var i landet. Alt for mange svarte han bryskt. Det var 5% kristne i landet og han levde til 99% av ikke-muslimske turister. Så ikke-muslimer er ikke direkte elsket i muslimske land.
Jeg er bare redd for at vi kansje går for langt og for fort fram med muslimer i serdeleshet. Sender en muslim etter resten av familien så burde man vite om det er bigami med på lasset, og fortelle dem at i et arbeid i Norge under stressede forhold er det ikke bare å gå til side å vende seg til mekka for å be 5 ggr. daglig. Ingen bedrift har råd til dette.

Dagens oppfølgingsartikkel med avsløringer fra avisa Nordlys, som viser den svært alvorlige siden med hvor finansieringen av denne planlagte kjempemoskeen, kommer fra er rimelig sjokkerende. en av de fremste Islam ekspertene i Norge, Kari Vogt, advarer på det sterkeste å slippe radikal Islam inn i Norge, og spesielt i Tromsø, hvor den terroristen (jeg kaller Ibrahim Wenham dette siden han deltok i et terrorforbund, med hensikt å planlegge/utføre en mulig terrorhandling) skal få finansiert moskeen fra Wahabistene i Saudiarabia.

Denne grupperingen har kun en målsetning, med moskebyggingstrategien som de holder på med verden over, og det er å få etablert en verdensomspennende muslimsk stat. også i Norge og med hovedsete for den islamske staten i Tromsø!! Nå må dette prosjektet stoppes en gang for alle. Hvis Troms AP og Troms SV fortsatt støtter denne moskeplanen, så må AP og SV ut av kommunestyret i Tromsø neste høst!!

Kan Lars Echroll definere en “moderat muslim”? Er det de som brenner ambassader og flagg i protest mot terroraksjoner? Er det de som tar til gate i protes mot tvangsekteskap? Er det de som åpent fordømmer steining og annen shariapraksis?

Venter i spenning.

Per-Vidar, leste du artikkelen?
Jeg gikk i en felle. Der var det ikke hyggelig å være. Det disse menneskene holdt på med er forbudt i islam, sier han til Nordlys
Hvordan får du dette til å passe med overskriften på innlegget ditt: STOPP Alnor Senter i Tromsø, ledet av en mulig terrorist, i å bygge moske i Tromsø.
Mulig terrorist? Hvordan da?
Wenham tar jo avstand fra dette, er det ikke det du etterlyser fra Muslimene, at de tar avstand?

Ja Ole Martin Risan jeg leste artikkelen, opp til flere ganger. Andrew Ibrahim Wenham (Abu Ishmael) var medlem av Jaamal Islamiah, en av verdens verste terror-organisasjoner som stod bak blandt annet Bali bombingen som tok livet av flere hundre mennesker, deriblandt mange svensker.

Andrew Ibrahim Wenham deltok og trente i Jaamal Islamiah, det tilsier derfor at han deltok i et terrorforbund med hensikt å begå en terrorhandling, og da er han etter norsk lov en terrorist. At han etter eget utsagn aldri gjennomførte en terrorhandling selv, men var handplukket av JI til å utføre dette, fratar ikke Wenham rollen som terrorist.

Wenham sier han tar avstand fra Jaamal Islamiah nå, men han tar definitivt ikke avstand fra Wahabi sektens Jihaad strategi, som også skal defineres som terror. Norges fremste ekspert på radikal Islam, Kari Vogt, sier at Wahaabi sekten, er uønsket i Norge, grunnet den overordnede målsetningen om global Jihaad. Jihaad defineres på følgende måte: En politisk/religiøs retning innenfor Islam som oppfordrer til “hellig krig” med voldelige midler mot de vantro og spesielt mot vesten. De vantro er for eksempel norske etniske barnhagebarn på vei til barnehagen hvor en bilbombe står plassert utenfor barnehagen til de vantro. Dette gjør Wahabi sekten/dødskulten en terror-organisasjon, siden målet til Wahabistene er global Jihaad som når tiden er inne, skal utropes fra moskeene som Wahabistene bygger over en lav sko, der dumsnille sosialist regjeringer syr puter under armene på disse idiotene!

Terroristen Andrew Ibrahim Wenham (Abu Ishmael) i Tromsø forsøker bevisst å stå frem som en ydmyk og angrende lovlydig borger på den ene siden, men fortsetter med en annen like brutal gruppering av radikal Islam på den andre siden, for å fullføre det “kallet” han har for global Jihaad.

Moskeen kommer ALDRI til å bli bygget i Tromsø!

En yndet form for polemik består i det probate trick, at dutte folk en mening på hvis vanvid alle kan forstå.
- Piet Hein

Jeg kom til å tenke på det ovenstående da jeg leste noen av innleggene over her. Yngvar Gjesdal spør om jeg kan definere en “moderat muslim”, og foreslår selv: – Er det de som brenner ambassader og flagg i protest mot terroraksjoner? Er det de som tar til gate i protes mot tvangsekteskap? Er det de som åpent fordømmer steining og annen shariapraksis?

Mitt svar er nei. Det Gjesdal beskriver her, er fundamentalisme – uansett fortegn og formål. I forbindelse med brenningen av Norges ambassade i Damaskus, hørte jeg en kommentator påpeke at det også pleide å være et visst innslag av hooliganisme under slike opptrinn – altså ren pøbelvirksomhet uten en spesielt dyp teologisk eller ideologisk forankring. Fenomenet er forøvrig ikke helt ukjent fra demonstrasjoner i Vesten.

Jeg tror ikke det finnes noen autorisert definisjon av begrepet “moderat muslim”. Jeg kan ikke se behovet heller; det er relativt selvforklarende. Det innser Gjesdal også, bare han tenker seg om.

Uttalelser fra (og om) moderate muslimer er hyppig forekommende både i Norge og utlandet, og bidrar ofte til at man får et mer nyansert syn på sakene. Jeg har flere ganger bitt meg merke i den innsikt og kunnskap professor i sosialantropologi, Unni Wikan, legger for dagen. “Bedehusvarianten” av islam hørte jeg en egyptisk forfatter nevne i et intervju. Han mente at den kom til Nordvest-Europa med pakistanske fremmedarbeidere.

Til sammenligning kom det litt enkle “bedehusvarianter” av lutheransk kristendom (noen ganger med visse fundamentalistiske trekk) til USA med fattige innvandrere fra våre kanter av verden. Og det finnes trosretninger her i Norge den dag i dag som er så svovelbefengt at jeg ikke ville nærme meg dem med ildtang.

Så mitt hovedpoeng: På samme måte som f.eks. det fordums Sovjet var dyktig i sin psykologiske krigføring overfor den vestlige opinion, er utvilsomt også noen fundamentalistiske islamister og terrorister det. Hvis de kan bidra til at vi oppgir noen av våre vestlige verdier (som de stort sett forakter), vil de ganske sikkert se på det som en seier.

Derfor må vi trå forsiktig. Vi må unngå selv å bli fundamentalister i vår måte å bekjempe problemer på. Religionsfrihet og organisasjonsfrihet er søyler i vår samfunnsform som ikke må svekkes. Derfor forbyr vi ikke nynazistiske organisasjoner i Norge. (Det er mer effektivt å bekjempe dem gjennom å la dem vise seg frem.)

Jeg synes ellers det er utslag av en logisk svak symbolpolitikk å eventuelt forby en moské – fordi den er finansiert og frekventert av de og de kreftene vi tar avstand fra. Heller ikke tror jeg at de ekstreme retningene vil ha særlig grobunn i den kardemommebyen Tromsø vitterlig er. Men skulle noen i Tromsø planlegge selvmordsaksjoner eller andre kriminelle handlinger – så behøver de vel ingen moské til formålet?

Per -Vidar skriver: Terroristen Andrew Ibrahim Wenham….. du har visst allerede dømt vedkommende, for handlinger han ikke har begått? Det kommer da tydelig frem i artikkelen at han aldri har vært mistenkt for å ha utført, planlagt eller deltatt i noen form for terrorhandling. I en rettstat er man vel uskyldig til det motsatte er bevist. Eller er Per-Vidar av en annen oppfatning?

Wenham selv har selv inrømmet å ha deltatt på Jamaal Islamiah sine treningsleire. Denne terrororganisasjonen driver ikke med “lek på løkka” for å si det slik, men rekrutterer aktivt for å trene opp islamister til å begå terrorhandlinger, og det gjør den terror-organisasjonen til gangs. Etter norsk rettsoppfatning, så defineres en terrorist, ut fra om han/hun har deltatt eller deltar i et terrorforbund for å planlegge å utføre en terrorhandling. Med andre ord man er en terrorist, selv om ikke selve terrorhandlingen gjennomføres.

Andrew Ibrahim Wenham er derfor etter norsk rettsoppfatning en terrorist, selv om avisen skriver at han har “rent” rulleblad og ikke er dømt for kriminell virksomhet. Etter norsk rettsoppfatning skal han derfor ikke ha rent rulleblad, siden han er en terrorist. At myndighetene/Politiets Overvåknings Avdeling (POT) ikke pågriper Wenham, kan ha andre årsaker…

Leser dere avisa Bernt Sønvisen, Eduardu Da Silva og Arild Hausberg? hvor blir dere av?? Kom på banen og ta avstand fra det dere har skapt med støtte til denne terroristen Wenham med sine støttespillere, som vil etablere radikal Islam i Tromsø!!! Er vi i Regionpartiet fortsatt fremmenfientlige fascister på ytterste høyre fløy, som kritiserte dette moskeprosjektet, da dere i Troms AP lanserte dette med stor mediedekning??

En sorti av Lars Echroll : “Jeg tror ikke det finnes noen autorisert definisjon av begrepet moderat muslim. Jeg kan ikke se behovet heller; det er relativt selvforklarende. Det innser Gjesdal også, bare han tenker seg om.”

Min påstand er at den “moderate muslim” er en myte. Som den avskyelige snømann.

Eskild Johansen i Tromsø AP mener Hege Storhaug i Human Rights Service er fascist. Annerledes enn dette kan det ikke tolkes, siden dette AP medlemmet, fortsetter på arrogante argumentasjonsrekken som sin like arrogante kollega Bernt Sønvisen fremsier. De som kritiserer moskeprosjektet i Tromsø er etter Troms AP og Tromsø AP, “brune sympatisører” eller med andre ord fascister. Da må jeg virkelig be Sønvisen og Eskild Johansen ta seg sammen og sette seg inn i saken.

Human Rights Service ved Hege Storhaug, er den fremste islamkritikker i Norge, og var den første sammens med Regionpartiet, til å kritisere det felles prosjektet til terroristen Ibrahim Wenham og AP i Troms/Tromsø har på tegnebrettet, om å bygge en moske betalt av det kvinnefiendtlige og radikale islamistiske bevegelsen Wahabi i Saudi Arabia. Dette viser bare hvor lavt AP har sunket i sin retorikk, i panikk for å prøve å dekke over et større politisk tabbe, enn Troms Kraft fadesen.

Les artikkelen som Human Rights Service i Oslo skriver om hvorfor dette moskeprosjektet må stoppes

Det nytter å kritisere AP selv for et lite “mikroparti” som Regionpartiet…. og det er bra at kritikken når frem og at Hausberg tar til fornuft.

Regionpartiet som jeg sitter som partileder for, var sammens med Human Rights Service ved Hege Storhaug, de aller første til å aktivt kritisere dette moskeprosjektet. FRP kom rett i etterkant inn på banen og det er bra det også. Regionpartiet ble deretter møtt med beskyldninger om at vi var fascister, fremmenfiendtlige og på ytterste høyre fløy, som den meget arrogante fylkessekretæren i Troms AP, Bernt Sønvisen uttalte, da han kom med et særdeles stygt angrep på Regionpartiet i avisa Nordlys, fordi vi sammens med Hege Storhaug avslørte denne megafiaskoen fra Troms AP og Tromsø AP stod bak. Takket være meget dyktige journalister i i Nordlys, så ble dette også oppdaget, hva vi la frem allerede samme dag som moskeprosjektet ble kjent.

At Arild Hausberg nå delvis er i ferd med å snu, ved å si at han er skeptisk, er meget prisverdig, men jeg er ikke helt sikker på om han har skrinlagt dette eller bare lagt det på is, siden han sier han er skeptisk. Forhåpentligvis er det som artikkelen sier at Hausberg nå sier nei til moskeen, men der må han være helt klar i uttalelsene. Det står uansett respekt av Arild Hausberg som har snudd i saken takket være Regionpartiet, Human Rights Service og rett etterpå også FRP som tok dette opp og kritiserte prosjektet.

Det som det IKKE står respekt av er “jyplingen” Bernt Sønvisen som var fylkessekretær i Troms AP (nå som rådgiver på Stortinget) og i går også Eskild Johansen som er/var studieleder i Tromsø AP, som fikk frist til å går med å beklage at de hadde kalt oss i Regionpartiet for fascister og fremmenfiendtlige som kritiserte moskeplanene. Bernt Sønvisen og Eskild Johansen i Troms(ø) Arbeiderparti burde SKAMME SEG FOR DEN OPPFØRSELEN de har vist på vegne av Arbeiderpartiet. Håper ingen av de 2 får noen videre karriere i AP. La dette være en lærepenge!!

Med hilsen

Per Vidar Johansen

Partileder i Regionpartiet

Ja det er som både du Per Vidar og jeg ved flere anledninger har skrevet om at politikere fra nord, er som stemmekveg å regne når de har forbindelse med Osloregionen, men når de er på hjemmebane så bruser de med fjærene slik at de skal (prøve) å stoppe all diskusjon. Hver gang slik skjer så vet jeg at de er på falittens rand. Fram for alt er Arbeiderpartiet i dag ingen reddende engel for folket. Det er ingen riktig voksne arbeidere i partiet, det er mest slike som har lært av en eller annen lærer hvordan de skal komme fram i de ulike parti.
Jeg tror ikke det finnes idealister på høyt plan i noen parti lengre.

Nå må Tromsø AP og Tromsø SV bestemme seg via et bindende vedtak i parti-organisasjonene, om de støtter Wahabi moskeen eller ikke. Dette skylder de velgerne, foran neste høst kommunevalg i Tromsø!

Lurer på om Bernt Sønvisen og Eskild Johansen i AP, fortsetter å være på totalt på kollisjonskurs med sine overordnede AP politikere på Stortinget og i Regjeringen i denne moske-saken. Selveste utenriksministeren Gard Støre sier nå også nei til denne terrormoskeen i Tromsø

Må nesten stille det spørsmålet til de arrogante herrer i Troms(ø) AP, Bernt Sønvisen og Eskild Johansen, om utenriksminister Gard Støre i AP også er en “brun politiker” som kritiserer denne eksakte moskeen, med denne eksakte finansieringen???

Jeg vet ikke hvem Gard Støre er, men utenriksminister Jonas Gahr Støre har på prinsipielt grunnlag uttalt seg om pengestøtte fra Saudi-Arabia til moskébygging i Norge. Han stiller seg kritisk til det, all den tid Saudi-Arabia ikke tillater kristne menigheter og kirker. Dette rammer f.eks. katolske fremmedarbeidere fra Filippinene. Det vil visst også komme et initiativ via Europarådet (som Norge – kryss i taket! – er med i).

Dette er aldeles utmerket: Man utfordrer Saudi-Arabia på deres manglende religionsfrihet. Sikkert ikke helt uproblematisk, med tanke på at dette store og mektige landet i mange sammenhenger er Vestens allierte.

Likevel tror jeg den godeste Gahr Støre kan styre seg for mange av de omfavnelsene han idag har fått – særlig her fra Tromsø. Det ser ut til å være mange som ikke har fått med seg nyansene. Og noen av dem ser ikke ut til å være overbevisende tilhengere av nettopp religionsfrihet.

Flisespikkeri kommer aldri til å utvanne denne viktige debatten, det er prøvd før, og jeg kommer til å fortsette å stoppe dette moskeprosjektet, så lenge jeg har den frie vilje tilgjengelig. Om det var en D eller en HR i etternavnet til Jonas GaHR Støre får så være, han har uansett fått med seg hva denne moskeen vil føre til, om de opprinnelige planene får gjennomslag i Tromsø om en stor arktisk moske som vil være en stor propagandaseier for det brutale saudiske regimet, men påfølgende oppblomstring av radikal islam i antirasistiske Tromsø.

Regner med du Lars Echroll (var det rett skrevet?) vil være den fremste til å hylle de burkakladde kvinnene som spytter etter lesbiske og homofile på gaten i Tromsø, siden du så aktivt jobber for dette prosjektet!

Det burde vært reist riksrettsak mot Arild Hausberg, som ønsker å ødelegge demokratiet, med å legge til rette for å innføre radikal islam som styreform i nord. Islam fra et wahabistisk synspunkt annerkjenner IKKE demokratiet og de ønsker å bytte ut demokrati med Islam. I den grad vi her oppe i Hålogaland og Sapmi skal godkjenne Grunnloven til staten Norge (hvilket vi faktisk juridisk sett IKKE har gjort enda), så er Grunnloven til staten Norge klar på at ingen innbygger/politiker som annerkjenner Grunnloven (hvilket Ap gjør) skal jobbe for en annen statsmakt. Islam ser på seg selv som EN stat, den islamske verdensomspennende staten, som det muslimske brorskap (inkludert wahabistene) med underorganisasjoner, jobber for. Hausberg opptrer derfor i strid med Grunnloven, og burde vært stilt for riksrett!

Denne Wahabi moskeen kommer aldri til å bli bygget, og blir den bygget så skal vi jobbe for å få den stengt umiddelbart om vi får en mulighet til det. Vi kan ikke la wahabistene få et rotfeste i Tromsø. Det som da skjer, er det samme som skjer i Sveits, hvor Wahabistene har fått bygge en av sine moskeer, og samfunnet der har blitt preget av en mye vanskeligere hverdag for vestlige kvinner, lesbiske og homofile, for demokratiet og det frie ord.

STOPP denne galskapen nå, og vær så snill å stem noe annet en rødgrønt ved kommune og fylkestingsvalget neste høst.

Med hilsen

Per Vidar Johansen

Partileder i Regionpartiet

Nord-Norge sitt eget parti

Kommentaren er redigert av moderator torsdag 21. oktober 2010 kl 14.

Per-Vidar Johannsen. Din hang til synsing og bruk av udokumenterte påstander om muslimene får meg til å tenke på Nazistenes argumentasjon før de igangsatte jødeutryddelsene. Et annet bilde som dukker opp er en Ku Kluks Klan leder som oppildner sine medsammensvorne før de skal ut å drepe en ”neger” eller en annerledestenkende.

Til Øystein, for det første som fremstår du som svært lite nyansert i din væremåte og du tillater deg å komme med sammenlikninger som er hinsides all fornuft! Anbefaler at du skaffer deg informasjon om Islam og dens radikale strategi for å overta verdensherredømme, før du som alle sosialister på venstresiden, skriker opp om islamofobi, Nazisme og enda verre Ku Klux Klan, så snart noen tar til motmæle mot radikal islam. Hvis du vil ha dokumentasjonen, så anbefaler jeg deg å lese koranen i sura 8:65 og sura 8:12. Den islamske verdensanskuelsen tar sikte på et verdenskalifat uten landegrenser, og denne kampen skal føre med våpen om nødvendig. Se som nevnt sura 8:65 og 8:12 i koranen.

Dette bekrefter sheik al-Qaradawi som er den ledende lærde innen islam. Islam har en holdning og en verdensanskuelse som ikke harmonerer med vestlig forståelse av begrepet.

Disse holdningene er fremdeles levende i det ortodokse islamske miljøet. Senest i år 2001, i et program på Al Jazeera, fremkommer disse holdningene, der Shaikh Yusuf al-Qaradawi sier i programmet Al-Shari’ah Wal-Hayah (Islamsk Lov og Liv), vist tirsdag 6. februar 2001, at disse tre kategoriene er:

*Dar al-Islam: Islams bolig, den muslimske nasjonen.
*Dar al-Harb: Krigens bolig, nasjonen til de som har erklært krig mot den muslimske nasjonen.
*Dar al-‘Ahd: Paktens bolig, landene som har diplomatiske overenskomster og avtaler med den muslimske nasjonen.

Dar al-Islam er pålagt å føre en evig krig mot Dar al-Harb inn til alle underkaster seg Allah og hans lov (shariah). Dette får du bekreftet dersom du leser koranen. Først når Dar al-Islam har seiret blir det fred med muslimene! Ikke før. Meg bekjent finner du ikke tilsvarende krigserklæring i bibelen!

Jeg respekterer forøvrig meningsforskjeller på dette forumet, siden jeg forsvarer det frie ord, så jeg skal faktisk la ditt meget rasistiske innlegg stå uten å slette det, så får de som besøker denne viktige sonen selv bestemme hva de mener om dine holdninger. Regner med at du også har skaffet deg informasjon om at det er denne moskeen med denne eksakte finansieringen og den plassen/størrelsen, wahabistene ønsker seg i Tromsø, er det vi kritiserer.

Forøvrig har jeg en god muslimsk venn i Tromsø, som sier rett ut at han ikke støtter denne moskeen og ønsker ikke å besøke den om den kommer til Tromsø. Det sier vel litt!

Til anarkisten Øystein Meier Johannessen, leder av samfunnspartiet. Jeg tok et kjapt Wikipeida søk på deg og fant ut at du tilhører en venstreradikal anarkistisk gruppering av Islam-aktivister i Norge. Følgende står på Wikipeida om deg:

NRK-«bomben: Ved 18:30-tiden den 5. desember 2005 ble en varebil plassert utenfor NRKs kontorer på Marienlyst i Oslo. Bilen var påmalt en arabisk innskrift med hvite tegn på et sort banner, som i norsk oversettelse lydet: «Gud er stor! Hellig krig går videre helt til jødene er ute av Palestina. Av jord er du kommet og til jord skal du bli

Bilen ble undersøkt av bombeeksperter. I forsetet var det en svart boks, som politiet fryktet kunne inneholde sprengstoff. Det viste seg å være en spøk. Neste dag sa Johannesen til Dagbladet at «Vi er et anarkistisk parti med fokus på Nord-Norge. Vi sympatiserer med palestinerne, og mener Israel slipper for lett unna. Dessuten mener vi at små partier ikke får sjansen til å slippe til i valgkampen.

Johannessen ble dømt til 30 dagers ubetinget fengsel for opptrinnet Les innlegget på Wikipeida her

Var det noe mere??

Arild Hausberg lyver så det renner av munnen. Han uttalte helt på slutten av dialogmøtet i Tromsø at han var skeptisk til moske, siden han ikke viste hvem som skulle finansiere moskeen. Sanda Maryam Moe uttalte rett etter møtet at Hausberg allerede vet hvem det er som skal finansiere denne moskeen, noe også Eduardo Da Silva bekreftet, at de har fått kjennskap til dem som skal bevilge pengene til denne “terror-moskeen”

I morgen er nok Hausberg likevel ikke skeptisk og ønsker å si ja til fascismens fremtog i Tromsø, med å etablere et nytt “rådhus” i Tromsø for den verdensomspennende islamske kalifatet (verdensomspennende islamsk staten). Dette strider mot ALT det Tromsø står for, og jeg oppfordrer alle til å benytte stemmeseddelen neste høst til å få AP ut av rådhuset vårt, som skal fremme demokratiet og ikke fascistisk islamsk statsbygging innad i vårt eget land!

Når en person er skeptisk til noe som han hele tiden har frontet og bruker frasen at han ikke vet hvem som skal betale, da er han så ute å kjøre også i eget parti. Personen har tydeligvis sterke venner innen Islam ellers kunne han bare nu ha gått imot. Det er blitt slik med AP at de snakker før de tenker i motsetning til deres forgjengere.
Jeg tror ikke det er vanskelig for deg å få medhold i å få AP ut av de fleste Rådhus. Om ikke AP følger folket så følger i alle fall ikke folket AP for nu har det blitt for mye opp i fra og ned fra partiet.

Annonse

Nye bilder